A „2019. évben kiválasztott termék” kitűntetéssel ellátott JUBIZOL Premium homlokzati rendszer

A JUBIZOL Premium homlokzati rendszer az idén elnyert „marketing innovációk fogyasztói díj”-val azon győztes termékek közé tartozik, amelyek egy évig jogosultak a „2019. évben kiválasztott termék” logó használatára.

A „legjobb innovációs termék a homlokzati rendszerek” kategóriában a már jól ismert vörös pecséttel járó elismerést, február 12-én vehette át. Az elismerést azon szlovén fogyasztóknak köszönhetjük, akik a közvélemény-kutatás során a legjobb terméknek ismerték el a JUBIZOL Premium homlokzati rendszert a szlovén piacon.

Az év kiválasztott terméke, a világ legnagyobb fogyasztói díja az innovációs termékek vonatkozásában, mely odaítéléséhez kiemelkedő felhasználói tapasztalatokra van szükség. A Nielsen reprezentatív fogyasztói közvélemény-kutató egy elismert és tekintélyes kutatócég, amely már több mint 110 országban működik a világon.

A „Voted Product of the Year”, a hazai és külföldi gyártókat is díjazza a termékeik minőségéért és innovációjáért, legyen az a formatervezés, funkció, csomagolás vagy egyebek alapján. Az idén 32 kategóriában 164 terméket neveztek be, díjazott pedig a 23 leginnovatívabb termék lett. A JUBIZOL Premium, öntisztuló homlokzati rendszert a kiváló szlovén fogyasztási termékek közé sorolták, amelyek egy évig használhatják a „2019. év kiválasztott terméke” pecsétet. Ennek a pecsétnek a jelentőségét már a szlovén vásárlók 68 százaléka felismeri, mintegy 86 százalékuk egyetért azzal, hogy a pecsét növeli a márka pozitív megítélését.

JUBIZOL Premium homlokzati rendszer célja a presztízs létesítmények hővédelme a gondosan kiválasztott fehér és pasztell színárnyalatok palettájával, ezzel biztosítva az épületeknek eleganciát és esztétikus megjelenést. Jellemző rá a kiváló vízállóság és a páraáteresztő képesség, valamint a kisebb szennyeződés-felvétel a JUBIZOL Nano finish záró vakolatának köszönhetően. A kiemelkedő tulajdonságok a nanotechnológia kutatásainak eredménye, amely lehetővé teszi a rendszer alkalmazását a csapadékoknak kitett magas létesítmények homlokzati felületén, így kölcsönözve hosszú távú változatlan külső megjelenést a homlokzat számára.

A rendszert különösen ajánlják olyan szennyezettebb környezetekben, mint a városi és ipari központok, valamint a sós tengerparti és más hasonló környezetek. A JUBIZOL EPS F Effect Plus rendszer szigetelőlapja a grafit EPS-ek új nemzedéke, amely akár 20 százalékkal jobb szigetelőképesség, valamint könnyebb beépíthetőség jellemez. A csúcsminőséget biztosító, fejlett technológiájú anyagokból álló JUB rendszer, felhasználói számára 25 év jótállást is biztosít a rendszer termikus és fizikai tulajdonságaira egyaránt.

JUBIZOL hőszigetelő rendszer
JUBIZOL hőszigetelő rendszer
JUBIZOL brosúra(pdf , 1.64 MB)
A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu