Termékek betonfelületekhez

A beton az építkezéseknél leggyakrabban alkalmazott anyag. A közúti és a vízi infrastruktúra kiépítésénél is használatos, valamint lakóépületek megépítésénél is. Széles körben elterjedt használatához hozzájárulnak a jó tulajdonságai, mint például a hosszú élettartam, a jó fizikai és mechanikai tulajdonságok és a könnyű megmunkálhatóság.

A korszerű építészetben a beton zárórétegként is nagyon népszerű, mivel nagyon esztétikus, és különféle formátumokban, különféle struktúrában és különböző színekben is elérhető. Ha szeretnénk, hogy a beton hosszútávon is megőrizze a funkcionalitását és külső megjelenését, akkor megfelelő védelemre és ápolásra van szüksége.

Sok betonfelületen az idő múlásával a károsodás látható jelei mutatkoznak, aminek oka a gyártás, a beépítés és a beton érlelésének módja, vagy a környezeti terhelés következménye lehet.

A megfelelő szerkezettel és beépítéssel nagymértékben megelőzhető a beton sérülése. A betonfelületek védelmét és rehabilitációját szolgáló megfelelő anyagok segítségével pedig további védelmet biztosíthatunk számukra.

A JUB számos megoldást kínál a betonfelületek védelmére, a legismertebb bevonat minden bizonnyal a TAKRIL.

A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu