DECOR Chess

A fémes hatású dekor technika az extravagancia és a futurizmus szellemét viszi minden falfelületre. A négy ultramodern, felhasználásra kész színárnyalattal (bronz, metálszürke, arany és fekete), továbbá az egyszerű felhordásnak köszönhetően bárki csillogást varázsolhat lakó- és üzleti környezetébe.

A Chess technika elbűvölő megjelenést biztosít, és ajánljuk minden olyan beltéri helyiséghez, ahova a modernizmus és az elegancia szellemét kívánjuk becsempészi.

"Chess" technika
DECOR Chess

 

 

Előkészítés és a megmunkálás folyamata

Az alapfelület előkészítése

1. A felület legyen szilárd, száraz és tiszta – gyengén tapadó részektől, portól, olaj- és zsírmaradványoktól és egyéb szennyeződésektől mentes.

2. Egyenlítse simára a felületeket a JUBOLIN család kiegyenlítő anyagai segítségével. Hagyja száradni 12 órát. Csiszolja és porolja le a megszáradt felületet.

 

A megmunkálás folyamata

JUPOL Gold felhordása

 

Alapozás (ecsettel, hengerrel vagy airless festékszóró segítségével) a kiválasztott színárnyalatban JUPOL Latex/Brilliant/Gold festékkel (JUMIX színkeverő állomáson színezve a JUB FF színskála szerint). Hagyja száradni min. 4-6 órán keresztül.

DECOR Glamour felhordása

 

A kiválasztott színárnyalatú DECOR Glamur-t JUMIX színkeverő állomáson színezve a JUB FF színskála szerint) ecset segítségével váltakozó mozdulatokkal vigye fel úgy, hogy a látvány sakktáblára emlékeztető legyen (először vízszintesen, majd függőlegesen, az ábra szerint).

 

Figyelem: A DECOR Glamour gyors zsáradási ideje miatt, kb.60 cm széles függőleges sávokban dolgozzon. Hagyja száradni 4-6 órán keresztül.

Eszközök és anyagok

Eszközök

  • henger
  • ecset
  • széles dekor ecset
  • szórópisztoly

Anyag

  • JUPOL Gold
  • DECOR Glamour
DECOR Chess
DECOR Chess
Glamour- - Lakberendező  videó
Glamour- - Lakberendező videó
DECOR Chess
A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu