Sötét színeket szeretne?

Sötét színeket szeretne a homlokzatra vagy a felület jégeső elleni védelme a cél? A JUB-nak van rá megoldása!

A JUBIZOL Strong rendszer ajánlott egyrészt olyan szerkezetekhez, amelyeknél a rendszert alkotó rétegekkel szemben megnövekedett hajlítási- és szakítószilárdsági elvárással kell számolni, illetve a homlokzati felületeknek fokozott ellenállással kell rendelkeznie a várható ütődésekkel és becsapódásokkal szemben. Ez a rendszer ajánlott az intenzív színek felhordása esetén is ("cool" színárnyalatokkal rendelkező dekorációs vakolatok: JUBIZOL Unixil finish SJUBIZOL Trend finish S és JUBIZOL Trend finish T).

E célok elérhetőek megfelelő rögzítőelemek és kettős háló megerősítés beiktatásával, valamint egy speciálisan kialakított alapvakolattal, amely rendelkezik mikro szálakkal (elemi szálak), amik növelik az igényelt hajlítási és szakítószilárdságot. Ez biztosítja a rendszer magas megbízhatóságát, különösen szélsőséges időjárási viszonyok (jégeső, felhőszakadás) és vandalizmus esetén, valamint a sötét színtónusú vakolatok beépítése által okozott nagy hőtágulások és összehúzódások miatti károsodások esetén.

A JUBIZOL Strong rendszer a negyedik helyezést érte el, a csúcs kategóriájú rendszerek között, az FM Approvals class 4473 elvárásoknak megfelelve, az Amerikai Biztosítók Szövetségénél a Jégeső Kár Teszten. Ez az osztályozás azt jelenti, hogy a rendszert nem érheti látható károsodás egy 5 cm átmérőjű, 140 km/h sebességgel, a homlokzat felületére merőlegesen érkező, 40J kinetikus energiájú jéggolyó becsapódása esetén.

Itt olvashat részletesebben a JUB JUBIZOL Strong homlokzati rendszerről.

Itt tekinthet meg egy videót arról, hogy hogyan is viselkedik egy ilyen rendszer becsapódások esetén.

A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu