A jövő termékei – okosfestékek

Egy innovatív, modern festék túl kell hogy mutasson a színezhetőségen és a moshatósági képességeken!

Az okosfestékek a jövő termékei. Termékeink egy része már jóval megelőzte e divatos szóösszetétel létrejöttét. Ilyen például az öntisztuló homlokzat (NANOCOLOR homlokzatfesték, vagy JUBIZOL Nano finish S vakolat), vagy a formaldehid megkötő falfesték (JUPOL Clima control), a hőszigetelő tulajdonsággal bíró beltéri falfesték (JUPOL Thermo), és a természetes összetevőkből gyártott, ezért allergén mentes festék (JUPOL Bio silicate), és még sorolhatnánk az innovációkat... 

Legfrissebb ilyen termékünk a vírus és baktériumölő falfesték (JUPOL Antimicrob), és az űrtechnológia innovációit is alkalmazó JUBIZOL Aerogel finish S vakolat.

Haladunk a korral!

A portfóliónkban megtalálható alapanyagok kevés kivétellel vízalapúak. Erre külön hangsúlyt fektetünk a fa és fémvédő termékeinknél, ahol élelmiszerrel történő érintkezésre és gyermekjátékok festésére is alkalmas termékeket is gyártunk.

Gyártáskor szinte teljesen kiküszöböljük a káros VOC alapanyagok (illékony szerves vegyületek) használatát a termékekben. „Sok lakásban, épületben egyes szennyezők koncentrációja magasabb, mint amit a határértékek megengednek a városi levegőben. Ez különös aggodalomra ad okot, ha belegondolunk, hogy életünk döntő részét a négy fal között töltjük.” /Simon Gergely, környezetkémikus/ 
Beltéri festékek esetén az EU VOC követelmény (A/a kategória (2010.01.01.-től)): <30 g/liter. JUB festékek esetén, ez elenyésző kivétellel: kevesebb mint <1 g/l!

Felhasználásra készen kapható glettjeink, vízzáró anyagaink, fúgázó termékeink rengeteg előnyös tulajdonsággal bírnak és felesleges pluszmunkától szabadítják meg a kivitelezőt - pl: glettek, fugák, vízzáró dekorációs anyagok, dekor padló anyag, lábazati vakolatok.

Termékeink java tetszés szerint színezhető! - JUMIX színező rendszer: viszonteladói bolthálózat, JUB Favourite feelings színkártya

Problémás felületekre külön festékcsaládot találhat itt:

 

Kiváló közérzet falfestékkel?

A beltéri levegő minősége javítható a JUPOL WELLBEING aktív beltéri falfestékek segítségével, melyek speciális tulajdonságaik révén hozzájárulnak a jobb lakókörnyezet kialakításához.

 

JUPOL Antimicrob

Elpusztítja és egyben megakadályozza a mikroorganizmusok (vírusok, köztük koronavírusok, baktériumok, alga és penész stb.) tovább fejlődését.

JUPOL Thermo

Energiamegtakarítást biztosít és melegség érzetét kelti.

JUPOL Clima control

Hatékonyan megköti meg az új bútorok, textíliák és egyéb felszerelések által a lakásba hozott káros formaldehidet. 

 

JUPOL Bio silicate

Kiválóan alkalmas azok számára akik túlérzékenyek a tartósítószerekkel szemben, mivel nem tartalmaz biocid anyagokat.

JUPOL Bio Apnena

Természetes bio beltéri mészfesték, természetes gombaölő és antibakteriális hatással, valamint magas páraáteresztő képességgel.

 

 

 

Keresse különleges termékeinket partnerhálózatunk boltjaiban

 

További kérdése lenne, rendszermegoldást keres egy kialakult problémára? Forduljon hozzánk bizalommal. Küldje meg kérdését egy részletes emailben (info@jub.hu), vagy keresse területileg illetékes kollégánkat.

A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu