DECOR Rubin - glamúros csillogás

Dekor technikánkkal kifinomult módon megörökítheti a természet nemes és egyedi megjelenését otthonának falain. Egy kis játékkal, fantáziával, a megfelelő eszközök és árnyalatok kiválasztásával továbbá a DECOR termékeink segítségével, csúcsminőségű műalkotások születhetnek, melyek egyedi megjelenést kölcsönöznek otthonának. Vonzó és egyben modern. Az egyéniség, a kreativitás kifejezése. Exkluzív színárnyalatok széles választéka.

"Rubin" technika
Előkészítés és a megmunkálás folyamata

Az alapfelület előkészítése

 1. A felület legyen szilárd, száraz és tiszta – gyengén tapadó részektől, portól, olaj- és zsírmaradványoktól és egyéb szennyeződésektől mentes.

A megmunkálás folyamata

  

 

3-5 mm vastagságban hordjunk fel JUBOGLET Nivelin D-t simító segítségével, és egy kétméretű széles simítóval egyenletes vastagságban simítsuk el. A felhordott kiegyenlítő anyagot egyenletes finom szerkezetűre simítjuk.

 

15-25 perc múlva lásson neki a struktúra elkészítéséhez. A dekor ecset élével képezzen 3-5 cm széles, egyenetlen, lyukacsos, hullámos struktúrát. A hullámok körülbelül 50 cm-re legyenek egymástól, a felszín méretétől függően. Egyes hullámoknak kialakíthatunk egy-egy szigetet formáló rövidebb leágazást. Az elkészített struktúra szerkezetének egyik vagy mindkét oldalán ecsetvonásokkal kiegészítjük, véglegesítjük annak megjelenését, kisebb-nagyobb szélességekben. Egy ecsettel 360 fokos elforgatásokkal, korong lenyomatokat is képezzünk, napra hasonlító formákat hozva létre.

 

10-15 perc elteltével rozsdamentes simítóval simítsa el a felületet, különös figyelmet fordítva az érintetlen felületek simán hagyására. Simítót szivaccsal folyamatosan tisztítsuk.

Hagyja száradni min. 4-6 órán keresztül.

    

 

Egy ecset segítségével hordja fel a DECOR Acrylcolor-t a sima, struktúra mentes felületekre, majd felhordás után azonnal törölje le egy szivaccsal.

 

2-4 óra elteltével hordja fel a struktúrált felületekre a DECOR Glamour-t, majd törölját át szivaccsal, hogy megakadályozza a festék buborékosodását, megfolyását, és ezzel egyidejűleg ködös átmeneteket hozzon létre az egyes színárnyalatok között.

 

 

Ezen felül, a DECOR Glamour felhordási helyein további effekt hatást érhetünk el DIPI Super color extra alkalmazásával, mely esetben a felhordást ecsettel végezzük.

 

Eszközök és anyagok

Eszközök

 • rozsdamentes simító (lehetőség szerint lekerekítatt sarkú)
 • rozsdamentes spatula
 • kétméretű símító, 45 - 60 cm
 • festőhenger
 • festőecsetek: széles és kerek
 • dekor ecset
 • szivacs

Anyagok

 • JUBOGLET Nivelin D
 • DECOR Acrylcolor ezüst, réz vagy arany színben
 • DECOR Glamour

A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu