JUB technológiai kutatóközpont

Alapítás

A JUB d.o.o. Technológiai Kutatóközpont (röviden: TRC JUB) megalapítása 2008. január 01.-jén történt a JUB vállalat átszervezésével, amelyet a piaci viszonyok diktáltak, valamint annak tudatosodása, hogy a vállalat jövője az erős saját fejlesztésben rejlik. A JUB d.d. fejlesztési osztályából fejlődött ki és napjainkban már a JUB csoport egyik leányvállalata és a JUB-H d.d. anyavállalat szárnyai alatt működik. A TRC JUB több mint 35, természettudományi végzettséggel rendelkező fiatal szakembert alkalmaz, többségében a kémia és az építőipar területéről, a technikusoktól a mérnökökön át a magiszteri fokozattal és doktorátussal rendelkezőkig.

Küldetés és tevékenységek

A TRC  JUB küldetése "Innovatív, energiatakarékos, valamint környezet-és felhasználóbarát termékek létrehozása és az épületek megóvását, felújítását és karbantartását szolgáló technológiák fejlesztése."

A központ fő feladatai az építőipari zárórétegek termékeinek és technológiáinak fejlesztése valamint az ezen a területen történő képzés és továbbképzés, úgy a JUB csoport szükségleteinek, mint a külső partnerek szükségleteinek kielégítése érdekében.

A JUB TRC-n belül kap helyet a korszerűen berendezett helyiségekkel rendelkező JUB Akadémia. Képzési és továbbképzési célokra oktató poligon és demo-ház is rendelkezésünkre áll, amelyen be tudjuk mutatni a teljes termékkínálatunkat, azok helyes beépítését és a legbonyolultabb építési részletek helyes kivitelezését is.

A tartósságra és innovativitásra esküszünk

Az épület mind belsejét mind külsejét tekintve energia-hatékony és innovatív. Az épület déli homlokzata kutatási célú homlokzati poligon, amely Európában egyedülálló ilyen típusú laboratórium a hőszigetelő rendszerek tanulmányozására. A központ rendkívül jelentős szerzeményei a klímakamrák, és a központ különleges attrakciója a »ház a házban«, az úgynevezett demó-ház egy forgatható alapzatra van építve és a földszinttől az első emeletig ér. Ezt képzési célokra használjuk és fejlesztési és kutatási munkákhoz a bonyolultabb műszaki megoldások tanulmányozása során. A belső tér nagyobb részét vegyi fejlesztő laboratóriumok teszik ki.

A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu