Vízszigetelés és csempelapok beépítése

Hatékony védelem a vízzel szemben

A vízszigetelés hosszantartó védelmet jelent a felületek számára a csapadékvíz betörésével és a nedvesség függőleges vagy vízszintes irányban történő bejutásával szemben, függetlenül attól, hogy kültérről vagy beltéri helyiségről van-e szó.

 

Hatékony védelem a vízzel szemben
A minőségi élettér feltétele

A víz, a nedvesség vagy egyéb más folyadék, amely bejut a felület belsejébe, azt tartósan károsítja (rohadás, a beton felpuhulása, penészesedés és hasonlók), az esetek többségében pedig esztétikailag rontja a felület külső megjelenését. Hasonlóképpen a nedves helyiségek rontják az életkörülményeket és az élettér minőségét. A víz mindig talál magának utat a betonban, a repedésekben, dilatációkban és a nem megfelelő beépítés miatt keletkező egyéb hibákban.

Vízszigetelés kivitelezése

A vízszigetelés az épületek megépítésének vagy felújításának egyik legbonyolultabb szakasza. Nagyon fontos a kivitelezés pontossága és a felhasznált anyagok minősége, mivel a hiányos kivitelezés vagy a nem megfelelő minőségű anyagok alkalmazása csak rövidtávon oldja meg a problémát vagy akár ronthat is a helyzeten (csupán elfedi a problémát és megakadályozza, hogy időben kijavítsuk).

A beépítési folyamattal kapcsolatos összes információt elolvashatja a mellékelt brosúrában.

 

A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu