Állások

Dolgozzon Velünk!

Cégbemutató

A JUB sokéves tradíciója hosszú ideig kizárólag a festékgyártásra terjedt ki. Termékei mindig aktuálisak és korszerűek voltak, gyorsan és sikeresen alkalmazkodott a piaci igényekhez. Kezdetekben a gyár elsősorban a környezetében előforduló nyersanyagokból állított elő ásványi és nemesített földfestékeket. Mára a régió meghatározó festék és polisztirolgyártójává vált. A JUB-Csoport jelenleg 12 -szlovéniai és európai- vállalatból áll. Az anyavállalat a Dol pri Ljubljani székhelyű JUB holding társaság, mely összeköti a szlovéniai és a külföldi leányvállalatokat. Szlovéniában még két társaság működik a JUB keretein belül: a JUB Kemična industrija d.o.o., amely egy gyártó és kereskedelmi cég, valamint a JUB Technológiai Kutató Központ, mely műszaki-fejlesztési funkciót tölt be a Csoporton belül. A JUB-Csoportnak Szlovénián kívül még Szerbiában, a Belgrád melletti Šimanovciban van gyártó és kereskedelmi cége. Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Koszovóban, valamint Oroszországban, Boszniában és Macedóniában pedig saját kereskedelmi cégei vannak a JUB cégcsoportnak. A fent említett piacokon kívül a JUB még számos országban értékesíti termékeit. A JUB, Szlovéniában és az egész régióban már több mint 145 éves működése a legjobb bizonyíték arra, hogy a JUB d.o.o. kiváló minőségű termékeket állít elő. 2022. június 1-jével a Nippon Paint Group Holdings égisze alá kerültünk. 

Tudta-e... ?

 • hogy a JUB Kft. 2022-ben ünnepeli magyarországi alapításának 30. évfordulóját?
 • hogy a JUB vállalat Európában az első a gyártók között, Szlovéniában pedig elsőként kapta meg az Európai Műszaki Engedélyt a JUBIZOL hőszigetelő rendszerek forgalmazására?
 • hogy 2013-ban a JUB az energiatakarékos és környezetbarát, Unixil G Cool záró rétegű JUBIZOL Comfort rendszerre vonatkozóan, megkapta a Gazdasági Kiállítás és a Szlovén Gazdasági Kamara Fa-és Bútoripari Társulása által adományozott Zöld Misszió díjat?
 • hogy a JUB megkapta a Környezetbarát Vállalat címet, mivel működése minden szempontból támogatja a természettel való állandó összhangot, és a fenntartható fejlődést?
 • hogy a JUB 2012-ben megkezdte az építőipari és homlokzati expandált polisztirol gyártását?
 • hogy a JUB vállalat 2011-ben a szlovén piacon az ágazat vállalatai közül elsőként szerezte meg az Ecolabel környezetvédelmi tanúsítványt, ill. az ún. környezetvédelmi margarétát, a JUPOL Junior termékre vonatkozóan?
 • hogy a JUPOL az egyik legerősebb beltéri festékmárkának számít a régión belül,

Szlovéniában több, mint 70%-os piaci részesedést tudhat magáénak?

 • hogy a JUPOL Classic beltéri falfestékünk már több mint 50 éve élvezi a vásárlók bizalmát?
 • hogy a JUPOL termékmárka az utóbbi öt évben, egymás után ötször megszerezte a Trusted brand címet, ami azt jelenti, hogy a legmegbízhatóbb márkák közé tartozik Szlovéniában?
 • hogy több mint 3000 partner vett már részt a JUB Akadémia képzésein?
 • hogy évente mintegy 200 millió m2-nyi fal kerül lefestésre a JUB festékeivel?
 • hogy a JUB már több évtizede üzemeltet kisebb vízierőműveket, amelyekkel a videmi és doli gyártás energiaszükségletének majdnem egynegyedét fedezni tudja?
 • hogy a JUB 2008-ban Dol községgel közösen épített egy biológiai szennyvíztisztító berendezést?
 • hogy milyen előrehaladott a TRC- Kutatás-fejlesztési laboratóriumunk, ahol termékeinket tapasztalt mérnök kollégáink fejlesztik, ezáltal pl. a JUBIZOL rendszerünk esetében 30 nap alatt 10 év viselkedését lehet lemodellezni?……..és folytathatnánk.

Csatlakozzon hozzánk!

A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu