Fa-és fémfelületek védelme és dekorációja

Ötletek

A fa a természet ajándéka

A fa alapvető formájában a természet jelenlétének sajátságos lenyomatát kölcsönzi otthonunk számára. A kültéri és beltéri faburkolatok, valamint bútorok a melegség és otthonosság érzetét keltik.

  • A fa természetes anyagként ki van téve az öregedésnek és a különböző kártevőknek, ezért megfelelő védelemmel kell ellátni és folyamatosan ápolni kell.
  • A védelemhez használhatjuk a lazúrbevonatokat, amelyek esetében az átlátszó tulajdonság miatt a fa textúrája látható marad, vagy a különböző színárnyalatú fedőfestékeket, amelyek a JUMIX rendszerben is rendelkezésre állnak.
  • A fémfelületeket védeni kell a környezet korródáló hatásaival szemben, melynek köszönhetően a festett felület számára egyúttal kellemesebb megjelenést is biztosíthatunk.

  • A fa- és fémfelületek védelmére a JUBIN termékcsalád különféle rendszermegoldásai állnak rendelkezésre: a korszerűbb vízes bázisúaktól a hagyományos oldószer alapú bevonatokig. Így minden felhasználó megtalálhatja a neki legtöbb bizalmat biztosító terméket.

Favédelem

 

  • A JUBIN lazúrbevonatok átlátszó mikropigmentjeikkel a kötőanyaggal együtt behatolnak a fába és megóvják azt a környezet okozta igénybevételekkel szemben, egyúttal pedig megőrzik a fa természetes megjelenését.
  • A JUBIN Decor alkalmas a fa rendszer jellegű védelmének kialakítására, az alapozó bevonattal együtt, és csodálatos esztétikus külső megjelenést kölcsönöz a fafelület számra.
Védelem és ápolás

 

  • Otthonunkban gyakran találunk olyan fémfelületeket is, amiket a rozsdásodás miatt sürgősen el kell látni korrózióvédelemmel, egyúttal pedig a kezelt felület kellemesebbé is válik.
  • A JUBIN termékcsalád termékei közül kiemelten ajánljuk a JUBIN Metal-t, amely kiváló védelmet nyújt a fémfelületek számára, alapozó bevonat előzetes felhordása nélkül is.
  • A termék kiváló korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik és felvihető közvetlenül a fémfelületre.
  • A JUBIN Metal primer-rel rendszert képezve alumínium, cink vagy réz felületeken is alkalmazható.

Jub home painter

Belépés

Színkártya

Nézze meg
A vízbázisú termékek előnyei
A vízbázisú termékek előnyei
A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu