DECOR Delight

Ez a díszítő technika fémesen fénylő árnyalataival szinte mindenkit elbűvöl, és minden falfelületet kisebb műalkotássá varázsol. A gyöngyök, amelyek az alkalmazás során felhasadnak, és lenyűgöző színtónusokat képeznek a falon, teljesen új energiával töltik fel a belső teret.

A lágyabb tónusok kedvelői számára a Light Silver, és azok számára, akik intenzívebb árnyalatú falakat szeretik, a Dark Gold alapfestéket javasoljuk.

Ez a dekoráció típus valódi egyediséggel gazdagítja a lakó- és üzleti tereket, garantálva a sugárzó, extravagáns megjelenést.

"Delight" technika
DECOR Delight
Előkészítés és a megmunkálás folyamata

A felület előkészítése

1. A felület legyen szilárd, száraz és tiszta – gyengén tapadó részektől, portól, olaj- és zsírmaradványoktól és egyéb szennyeződésektől mentes.

2. Egyenlítse simára a felületeket a JUBOLIN család kiegyenlítő anyagai segítségével. Hagyja száradni 12 órát. Csiszolja és porolja le a megszáradt réteget.

A megmunkálás folyamata

 

 

 

DECOR Primer (fine quartz) felhordása

 

Elérhető light silver (világos ezüst) és dark gold (sötét arany) színárnyalatokban

Világos felületek kialakításánál, ahol a light silver (világos ezüst) árnyalatot alkalmazzuk, a DECOR Primer (fine quartz) alapozót fehér színárnyalatában hordja fel. Dark gold (sötét arany) árnyalatok kialakításánál alkalmazzon DECOR Primer (fine quartz) alapozót szürke színárnyalatban (Delight 500Z) színezve. Majd hordja fel a felületre hengerrel vagy ecsettel egy rétegben. Hagyja száradni 4-5 órát.

 

 

 

DECOR Delight felhordása

 

Vigye fel a kívánt színárnyalatra színezett DECOR Delight-ot széles rövidszőrű ecsettel, finoman, kis kézmozdulatokkal minden irányban (tilos keverőgéppel összekeverni a benne lévő gyöngyök idő előtti felhasadása miatt, finoman keverőpálcával lehet elegyíteni). A DECOR Delight és a DECOR Primer (fine quartz) színezése a JUMIX színkeverő állomásokon történik, a DECOR Delight (JUI) színkártya szerint. 
Várjon 15-20 percet, vagy amíg az anyag részben megszárad..

 

 

 

A felület végső kialakítása

 

Ezután egy műanyag spatulával elsimítjuk, így a gyöngyök megrepedeznek, széthasadnak, ezzel elérve a dekorációs technika végső megjelenését.

 

Eszközök és anyagok

Eszközök

  • henger
  • széles dekoratív ecset
  • műanyag simító

Anyag

  • DECOR Primer (fine quartz)
  • DECOR Delight light silver ali
  • DECOR Delight dark gold
DECOR Delight
DECOR Delight
Delight - bemutató videó
Delight - bemutató videó
Tanácsok dekorációs technika kiválasztásához
Tanácsok dekorációs technika kiválasztásához
DECOR Delight
A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu