A 2023-as év színe

A természet inspirált, és a bolygónk iránti szeretetünk vezérelt minket a 2023-as év JUB színének kiválasztásakor. Az üzenete küldetésünkből is fakad: csökkentsük a hulladékot, hasznosítsunk újra, használjuk újra a nyersanyagokat és átgondoltan gondoskodjunk környezetünkről. 2023 sztárja így, a Freedom 520D égkék színárnyalat lett.

 

Teremtsen szentélyt otthonában és szívében. Érintse meg az eget, érezze a természetet és gondolja újra otthonát. Szeretnénk az Ön otthonát egy biztonságos menedékké alakítani, ahol Ön pihenhet, elfelejtheti a munkanapok által keltett stresszt, és élvezheti a minőségi lakókörnyezetet és a családjával töltött időt. 

   

   

A különböző kék színárnyalatok, illetve a színskála hűvös spektrumából származó rokon színárnyalatok (mint pl. zöld, türkiz) összefonódása a bútorok mintáin, falburkolatokon vagy éppen a kiegészítőkön, mint például retro mintás függönyök, szőnyegek, párnák, kerámiák, valamint szobanövények segítségével, nyugtató hatást érhetünk el, és megtörhetjük a monotóniát.

   

 

Melegebb kiegészítő tónusok becsempészésével (arany, sárga, narancssárga), az egyes kiegészítőkön keresztül, mint például robusztus fa elemek, fonott rattan textúrák, meleg színtónusú matt szálcsiszolt fémek (sárgaréz és réz, tüzes és napfényes árnyalatú szövetek), még változatosabbá és drámaibbá fokozhatjuk a hangulatot.

 

Az újonnan készített és a természetes megjelenésű használt darabok együttes használatával, gazdag és időtlen minőséget sugárzó érzetet kölcsönözhetünk a térnek.  

   

   

 

A természet biztosítja számunkra az életet, vigyázzunk rá. Számunkra a kulcs az, hogy kellemes életteret teremtsünk azoknak a pillanatoknak, amelyek az életben örömmel telítik el Önt. EU Ecolabel tanúsítványunkkal biztosítjuk bolygónk - otthonunk - fenntartható fejlődését, figyelembe véve a termékek teljes életciklusát (LCA), és biztosítva a termék környezetre gyakorolt hatásának csökkentését. A természet nem csupán inspiráció forrás, hanem az élet maga.

   

   

      

Újraértelmezzük az otthonlétet

 

A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu