Az év színe 2019

AZ ÉV SZÍNE 2019-ben a Freedom 125!

Nina Štajner építésszel együttműködve bemutatjuk a 2019-es év színét, melynek egy mélykék színt választottunk szürkés árnyalattal, és a Freedom 125 nevet viseli.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én választhattam ki az év színét. A színkártyát átlapozva a szemem és a szívem is megakadt a Freedom 125 színárnyalatnál. A mélykék szín inspirálólag hatott rám, és a váratlan szürke árnyalat kihangsúlyozza a színárnyalat melankólikus drámaiságát. Emlékeztet a megfékezhetetlen óceán, a viharos égbolt vagy egy kosár friss áfonya kékjére” – mondja Nina Štajner.

A gazdag szürkéskék színárnyalat a szabadságot, a végtelenséget és a frissességet testesíti meg!

  

Elgondolkodtat a fenntartható életmódról és a bolygónk jövőjéről. 

  

A kékség pihentetőleg hat és végtelen inspirációforrásként szolgál a hangulat megteremtéséhez. A természetes, nyugtató kék színárnyalat mindig aktuális a beltéri dizájnban és gyakorlatilag nem lehet megunni.

  

Tapasztalatom szerint tökéletesen működik alapszínként és a drámai kihangsúlyozás szerepében is. Jól illik a finom bézs és barna tónusokhoz, ugyanakkor a fekete-fehér színséma bővítéseként is szolgálhat.

  

Jelenlegi projektjeimnél bátran kombinálom komplementer színekkel, ilyen például a rozsdás narancs és a mustársárga. A hűvös kék színt előszeretettel hozom egyensúlyba a fa vagy kötött textúra melegségével, és különösen szép fehér márvánnyal, sárgarézzel vagy rézzel ötvözve.

Engedjük át magunkat a kékségnek és a kreatív szabadságnak!

 

Az év színe 2019
Az év színe 2019
A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu