Jogi közlemény

A Jub honlap használatának általános feltételei

1. Bevezető
A honlap ebben a tájékoztatóban azt a fogalmat jelenti, mely magában foglalja a www.jub.si címen szereplő összes internetes oldalt.

2. A honlap tartalma
A honlapon található mindenféle tartalom informatív jellegű, és elsősorban tájékoztatásul szolgál. A Jub kötelezettséget vállal arra, hogy minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a honlapon szereplő adatok valódiak, megbízhatóak és jó minőségűek legyenek. Mindemellett az esetleges gépelési hibákért, és a naprakész adatok késedelmes illetve hiányos feltüntetéséért nem vállal felelősséget.

3. Szerzői jogok védelme
Ez a honlap a Jub kizárólagos tulajdonát képezi. Ezért a honlapon feltüntetett adatokkal, képekkel, szövegekkel és egyéb adatokkal történő bárminemű visszaélés tilos. A fent feltüntetett adatok bárminemű másolása, terjesztése vagy egyéb módon történő felhasználása a Jub előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül tilos.

4. Személyes adatok védelme
A honlap első alkalommal történő látogatásakor az Ön számítógépén egy ún. „süti” mentődik el, amelyet Ön le is tilthat vagy a megfelelő beállítások segítségével megakadályozhatja ennek elmentését. A „sütik” kisméretű fájlok, melyek a honlappal való jobb kommunikációt segítik elő, és amelyek segítségével a honlap tárolni tudja az Ön személyes beállításait. Fontos tudni, hogy ezeken a fájlokon keresztül semmiképp sem férhetünk hozzá az Ön személyes adataihoz vagy más adataihoz, melyeket a számítógépén tárol, kivéve azokat az adatokat, amelyek bárki számára hozzáférhetőek (a böngésző típusa, operációs rendszer típusa, stb.). Az Ön által a honlapon feltüntetett adatokat az interneten keresztül elektronikus formában kapjuk meg, mely nincs ellátva védelemmel, ezért ezekhez mások is hozzáférhetnek. Az Ön személyazonosságának és személyes adatainak védelme érdekében ne tüntessen fel olyan adatokat, amelyekről nem szeretné, hogy más is hozzáférjen. 

5. Külső linkek
A honlapunkon találhatók olyan más internetes oldalakhoz kapcsolódó linkek, melyek nem képezik ennek a honlapnak a részét. Ezen oldalak tartalmáért nem vállalunk felelősséget. 

6. A feltételek módosítása
A Jub fenntartja magának a jogot, hogy az általános feltételeket előzetes értesítés nélkül megváltoztassa. A változtatások a megjelentetésüket követően azonnal hatályba lépnek. E jogok miatt a honlap látogatásakor mindig figyelmesen olvassa el a használat szabályait és feltételeit.

7. Illetékes Bíróság
Ezeken az internetes oldalakon feltüntetett anyagok használatával kapcsolatos értelmezések és jogi kérdések tekintetében kizárólag a szlovén törvények alkalmazhatók. A feltüntetett anyagok használatával kapcsolatos viták és követelések tekintetében a Ljubljanai Bíróság bír illetékességi jogkörrel. 

8. Záradék
Az internetes oldalra történő belépéssel kijelenti, hogy tudomásul veszi és elfogadja a fent feltüntetett feltételeket. 

Kellemes böngészést kívánunk!

A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu