50 család öröme Magyarországon

2019.-ben különleges jubileuma alkalmából cégünk több helyi és nemzetközi esemény és jótékonysági tevékenység keretében emlékezett meg 3 kiemelkedő jubileumi alkalomról.

A JUB név 100. évfordulójáról, a JUPOL márkanév 50. évfordulójáról és a máig is használatban lévő logó 40. évfordulójáról! Egy különleges Nissan Navara járta körül a cégcsoport leányvállalatainak országait, amely két hónapon belül megközelítőleg 5000 kilométer utat tett meg 10 országon keresztülhaladva melyről sok videó, kép és jókívánság gyűlt össze - videók megtekinthetők Youtube csatornánkon, az esemény képei pedig Facebook oldalunkon.

Karitatív aktivitásunk ez évben is kiemelt szerepet kapott. A JUB Magyarországon a Nagycsaládosok Országos Egyesületén keresztül 50 nagycsaládot támogatott JUPOL festékcsomaggal míg a JUB magyarországi munkatársai a tiszavasvári NOE közösségi épületet közösen, JUPOL festékekkel festették ki. A munkával sikerült rengeteg helyi gyermeknek és szülőnek illetve a közösség működéséért dolgozó önkénteseknek örömet okozni – képek megtekinthetők Facebook oldalunkon. Ezúton köszönjük nekik még egyszer, hogy ott lehettünk és segíthettünk.

A NOE központján keresztül jelentkezett 50 család, otthonaik felújítása céljából festékcsomagot kapott cégünktől. A sok kedvesebbnél-kedvesebb pályázó családot harmincezer forint értékben ajándékoztunk meg családonként környezet- és gyerekbarát festékeinkkel. Gratulálunk és jó egészséget kívánunk nekik szép, felújított életterükben!

Kép kollázzsal emlékezünk meg az átvétel néhány boldog pillanatáról Facebook oldalunkon.

Amennyiben úgy érzi szívesen követte volna élőben is az eseményeket, vagy akár részt vállalt volna belőle, kérjük kövesse közösségi felületeinken aktivitásainkat.

Ki tudja, még talán ajándékot is nyer 😉!

JUPOL Magyarországon
JUPOL Magyarországon
A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu